Het 8 wekenprogramma: zorgkwaliteit op orde

Ben je coach of therapeut met een kleine zorgpraktijk en je wil voldoen aan alle wet- en regelgeving?

Wat houdt de WKKGZ en WTZA in en voldoe ik hieraan?
Voldoe ik aan de eisen die de inspectie stelt?

Je zorgkwaliteit op orde

Je hebt bewust gekozen voor je eigen zorgpraktijk en je bent ambitieus en je zet je volledig in voor je klanten. Voor je praktijk en je klanten wil je voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Je hebt al uren gezocht op internet en nog weet je niet wat te doen.

Er zijn veel regels waar je aan moet voldoen maar het is gewoon te veel en te ingewikkeld. Je hebt ook geen specifieke voorbeelden kunnen vinden voor je eigen situatie.

Dit kost je veel energie en frustratie. Het maakt je onzeker.

 

Nu heb je alleen nog iemand nodig die zich volledig inzet voor jou. Je wilt hulp om de zorgkwaliteit van jouw praktijk op orde te brengen, zodat je kan voldoen aan de eisen van de inspectie en de WKKGZ en WTZa. En daarbij wil je specifieke informatie voor jóuw zorgpraktijk. Zodra dit geregeld is, kan je je focussen op zaken waar je goed in bent: aandacht en zorg verlenen aan je cliënten en de groei van je praktijk. Je wilt alleen wel iemand hebben waar je altijd op kan leunen, iemand mét ervaring in de zorg!

“Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering. Ze luistert naar mijn vragen, denkt mee en geeft persoonlijk advies. Echt een topservice!“
“De coaching van Loes heeft ervoor gezorgd dat mijn zorgpraktijk structureel op orde is”
Het aanbode

Het 8 wekenprogramma: zorgkwaliteit op orde

Je bent coach of therapeut met een kleine zorgpraktijk en je wil het kwaliteitssysteem voor je praktijk structureel op orde hebben. En zo snel mogelijk.
Ik bied je een traject van 8 weken aan voor € 550,– ex. BTW.

Stap 1

We starten met een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en breng ik je hulpvraag in kaart.

Stap 2

Je vult een vragenlijst in. De huidige situatie van de kwaliteitswaarborging in je zorgpraktijk wordt in kaart gebracht. Je krijgt de uitslag in je mailbox, samen met een persoonlijk advies. Bovendien krijg je een stappenplan van 8 weken dat je gaat volgen.

De overige 8 consulten/weken gebruiken we om jouw doel te bereiken.

Stap 3

Iedere week behandelen we een belangrijk onderwerp op het gebied van zorgkwaliteit en hoe je deze in je praktijk kunt uitvoeren.

Tijdens de begeleiding leer ik je hoe je structureel kwaliteitsborging aanbrengt in de praktijk.

Dit doen we elke week op een afgesproken dag, die je zelf mag kiezen. Op deze dag mailen we en kun je je vragen stellen. We bespreken dan ook een nieuw onderwerp waar je in de nieuwe week mee aan de slag gaat.

Ik streef er altijd naar aan te sluiten bij jouw vragen en behoefte aan hulp en informatie. 

Resultaat na 8 weken

N

Inzicht in de huidige situatie van je zorgpraktijk

N

Inzicht in jouw specifieke situatie en de BTW

N

WKKGZ op orde

N

WTZa en AVG op orde

N

Juridisch zaken op orde

N

Je weet hoe je een kwaliteitssysteem opzet en onderhoudt

N

Je weet hoe je het beste kan reflecteren om je praktijk naar een hoger niveau te tillen

N

Je bent in staat om structureel kwaliteitsborging aan te brengen

Ik kan je ontzorgen én helpen groeien

Naast mijn expertise op financieel en fiscaal gebied ben ik ook ISO 9001 gecertificeerd lead auditor voor de zorg. Ik verricht op interim basis zorgaudits bij kleine zorginstellingen en ook geef ik aan coaches en therapeuten in de zorg begeleiding en advies op het gebied van zorgkwaliteit.

Met mijn kennis én werkervaring in de zorg weet ik wat je nodig hebt om de kwaliteit van je zorgpraktijk op orde te brengen. Door goed te luisteren naar jou én jouw verhaal, zorg ik ervoor dat je je gezien en begrepen voelt, en dat je altijd het gevoel hebt dat je bij me aan kan kloppen. Ik schakel ook mijn netwerk voor je in. Zo heb ik een klant kunnen helpen bij het opzetten van een thuiszorginstelling. Mijn hart gaat er sneller van kloppen als ik mijn klanten zie groeien.

En met dit resultaat

Ik help jou om in 8 weken jouw zorgkwaliteit structureel op orde te brengen en specifieke zaken op te lossen. Ga je bijvoorbeeld samenwerken met een collega en je wil weten welke aanpassingen je moet doen voor de WTZA? Geen probleem! Ik geef advies op maat zodat jij je kunt focussen op je klanten en de groei van je zorgpraktijk.

Loes Hesemans

Ervaringen van anderen

“De focus die Loes voor mij aanbracht voor het stukje kwaliteitsborging (zorgkwaliteit) heeft zeker z’n vruchten afgeworpen”
“Loes is heel kundig in haar vak”
‘Fijne samenwerking met Loes zou ik vooral willen beschrijven als professioneel, laagdrempelig en persoonlijk”
“Ik durf bijna wel te stellen, dat ik anders nog niet in deze fase van mijn bedrijf zou zitten”
“De aanpak van Loes verloopt heel prettig, in korte tijd weet Loes de vinger op de juiste plek te leggen en kundig advies te geven. Ze is een echte vakvrouw met heldere, praktische en verfrissende ideeën op het gebied van kwaliteit van zorg”.

Heb je ondersteuning nodig bij het doen van je boekhouding, belastingaangifte of het aanbrengen van kwaliteitsborging?

Neem vandaag nog contact met mij op.

Ik ben er voor je.

14 + 15 =

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?