Ontzorgpakket boekhouding & belastingen

Mijn missie is om je te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied. Specifiek voor jouw zorgpraktijk.

Trekt je boekhouding je batterij leeg?

Heb je te veel zorgen over je boekhouding en wil je deze verloren tijd liever besteden aan je cliënten?

Je boekhouding kost te veel tijd. Dit kost energie, energie die je liever in je cliënten steekt. Je geeft je boekhouding het liefst uit handen zodat je weer kan doen waar je echt goed in bent. Je hebt een specialist nodig met kennis van de zorg die je boekhouding en belastingaangifte uit handen kan nemen, iemand die je specifieke adviezen kan geven voor de groei van je zorgpraktijk.

Ik ontzorg je

Ontzorgpakket boekhouding & belastingen

Je bent coach of therapeut met een zorgpraktijk en je wil je zakelijke financiën op orde hebben doordat je ontzorgd wordt op financieel en fiscaal gebied.

N

We starten met een uitgebreid adviesgesprek. Hierin vertel ik je over belangrijke zaken op financieel en fiscaal gebied specifiek voor jouw zorgpraktijk.

N

Ook starten we met je boekhouding in een professioneel boekhoudprogramma. Je blijft inzage houden in je boekhouding en ik leg je maandelijks uit hoe je onderneming er financieel voor staat. Ik geef je korte tips en adviezen die van belang zijn voor jouw zorgpraktijk. Dit verschilt natuurlijk per situatie, maar ik heb bijvoorbeeld voor een klant uitgezocht of je je therapiehond zakelijk kan gebruiken.

N

Eén keer per jaar hebben we een uitgebreid gesprek. We bespreken je financiële resultaat en de toekomstige belastingaangifte. Daarbij vertel ik je over fiscaal nieuws dat van specifiek belang is voor je zorgpraktijk.

Ik streef er altijd naar aan te sluiten bij jouw vragen en behoefte aan hulp en informatie.
Mijn tarieven zijn speciaal op jouw situatie afgestemd en daardoor maatwerk.

Ik kan je ontzorgen én helpen groeien

Ik ben boekhouder en geregistreerd fiscaal adviseur, specifiek voor therapeuten en praktijkhouders in de zorg. Ik heb jaren geleden ook in de zorg gewerkt als operatieassistent en ik ben daarna opnieuw gaan studeren. Dit doe ik nog steeds zodat ik op de hoogte blijf van alle belangrijke ontwikkelingen.

Door mijn kennis van én werkervaring in de zorg weet ik waar je tegen aanloopt.

Ik ben toegankelijk en benaderbaar. Dit doe ik door goed te luisteren naar jou én jouw verhaal. En ik kijk verder dan je boekhouding. Ik geef advies over wat er speelt in de zorg dat voor jou van financieel belang is en ik geef je inzichten mee vanuit mijn ervaring als kwaliteitsadviseur. Ik adviseer je maandelijks zodat je op koers blijft met je praktijk.

En met dit resultaat

Door jou te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied en je te begeleiden bij het aanbrengen van zorgkwaliteit kun jij je focussen op je klanten en de groei van je zorgpraktijk. Je wordt geholpen door iemand die niet terugschrikt voor zorgterminologie. Geen zorgen aan het eind van het jaar, maar alles maandelijks voor elkaar.

Loes Hesemans

Wil je ook graag tips en adviezen voor het optimaal functioneren van je zorgpraktijk op het gebied van kwaliteitsborging? Ik bied ook begeleiding aan als kwaliteitsadviseur. Benieuwd?

Ervaringen van anderen

“Na jarenlang zelf aanploeteren, heb ik eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën van mijn zorgpraktijk’

“Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering”
“Loes is heel kundig in haar vak, ik voel me begrepen”
“Ik durf bijna wel te stellen, dat ik zonder de hulp van Loes nog niet in deze fase van mijn bedrijf zou zitten”

Heb je ondersteuning nodig bij het doen van je boekhouding, belastingaangifte of het aanbrengen van kwaliteitsborging?

Neem vandaag nog contact met mij op.

Ik ben er voor je.

8 + 4 =

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?