Boekhouding & belasting en begeleiding zorgkwaliteit

Mijn missie is om je te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied en om je te begeleiden naar een kwalitatief stabiele onderneming, ook op het gebied van zorgkwaliteit. Specifiek voor jouw zorgpraktijk

Trekt je boekhouding en je batterij leeg en heb je geen idee hoe je moet voldoen aan de WKKGZ?

Je bent veel tijd kwijt aan het doen van de boekhouding, ook moet je voldoen aan wet- en regelgeving, specifiek voor je zorgpraktijk. Je worstelt al een tijdje en je wordt niet goed van alle wet en regelgeving. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je bent het geploeter zat.

Wil je meer aandacht en zorg voor je cliënten?

Je bent ambitieus en je wil van je praktijk écht een succes maken. Door je werk op jouw manier te doen. Met voldoende tijd voor je klanten en door te investeren in groei van je praktijk. De boekhouding geef je het liefst uit handen zodat je kan zorgen voor je klanten en je praktijk. Ook heb je begeleiding nodig om te kunnen voldoen aan de WKKGZ en WTZA. Je hebt een specialist nodig die maatwerkadviezen kan geven voor jóuw zorgpraktijk.

Het aanbod

Boekhouding & belasting en begeleiding zorgkwaliteit

Je bent coach of therapeut met een zorgpraktijk en je wil je zakelijke financiën op orde hebben doordat je ontzorgd wordt op financieel en fiscaal gebied. Je wil begeleiding ontvangen om de zorgkwaliteit van je praktijk op orde te brengen. 

N

We starten met een uitgebreid adviesgesprek. Hierin vertel ik je over belangrijke zaken op financieel en fiscaal gebied en op het gebied van zorgkwaliteit, specifiek voor jouw zorgpraktijk.

N

Ook starten we met je boekhouding in een professioneel boekhoudprogramma. Je blijft inzage houden in je boekhouding en ik leg je maandelijks uit hoe je onderneming er financieel voor staat.

N

We hebben 4 keer per jaar een coachingsgesprek via Teams over het aanbrengen en behouden van zorgkwaliteit, zoals de WKKGZ, WTZA, AVG en het zorgdossier, specifiek voor jouw praktijk.

N

Eén keer per jaar hebben we een uitgebreid financieel gesprek. We bespreken je financiële resultaat en de toekomstige belastingaangifte. Daarbij vertel ik je over fiscaal nieuws dat van specifiek belang is voor je zorgpraktijk.

Ik streef er altijd naar aan te sluiten bij jouw vragen en behoefte aan hulp en informatie.
Mijn tarieven zijn speciaal op jouw situatie afgestemd en daardoor maatwerk.

Ik kan je ontzorgen én helpen groeien

Ik ben boekhouder en geregistreerd fiscaal adviseur, specifiek voor therapeuten en praktijkhouders in de zorg. Ik heb jaren geleden ook in de zorg gewerkt als operatieassistent en ik ben daarna opnieuw gaan studeren. Dit doe ik nog steeds zodat ik op de hoogte blijf van alle belangrijke ontwikkelingen.

Door mijn kennis van én werkervaring in de zorg weet ik waar je tegen aanloopt.

Ik ben toegankelijk en benaderbaar. Dit doe ik door goed te luisteren naar jou én jouw verhaal. En ik kijk verder dan je boekhouding. Ik geef advies over wat er speelt in de zorg dat voor jou van financieel belang is en ik geef je inzichten mee vanuit mijn ervaring als kwaliteitsadviseur. Ik adviseer je maandelijks zodat je op koers blijft met je praktijk.

En met dit resultaat

Door jou te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied en je te begeleiden bij het aanbrengen van zorgkwaliteit kun jij je focussen op je klanten en de groei van je zorgpraktijk. Je wordt geholpen door iemand die niet terugschrikt voor zorgterminologie. Geen zorgen aan het eind van het jaar, maar alles maandelijks voor elkaar.

Loes Hesemans

Ervaringen van anderen

“Na jarenlang zelf aanploeteren, heb ik eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën van mijn zorgpraktijk’

“Loes heeft mij geholpen om structureel te voldoen aan de kwaliteitseisen. Zij heeft ingewikkelde materie uitgelegd in Jip en Janneke taal, zodat ik het nu eindelijk begrijp en kan toepassen”
“Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering”
“Loes is heel kundig in haar vak, ik voel me begrepen”
“Ik durf bijna wel te stellen, dat ik zonder de hulp van Loes nog niet in deze fase van mijn bedrijf zou zitten”

“Dankzij Loes weet ik wat de WKKGZ en WTZA inhoudt voor mijn praktijk”.

Heb je ondersteuning nodig bij het doen van je boekhouding, belastingaangifte of het aanbrengen van kwaliteitsborging?

Neem vandaag nog contact met mij op.

Ik ben er voor je.

10 + 6 =

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?