Loes Hesemans. Ervaren boekhouder en kwaliteitsadviseur met achtergrond in de zorg

Ik ben Loes Hesemans,

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik heb sinds 2017 een boekhoudkantoor voor therapeuten en coaches in de zorg.

 Als voormalig zorgprofessional combineer ik mijn kennis én ervaring van financiën en zorg.

Mijn doel is om jou te ontlasten op het gebied van boekhouding en belastingaangifte. Dit combineer ik met het geven van praktische ondernemerstips en ondersteuning op het gebied van zorgkwaliteit voor in je praktijk zodat je je kunt focussen op je cliënten.

Mijn ambitie is om te ontzorgen en adviseren zodat jij kunt groeien naar een volwaardige zorgpraktijk.

Over Loes

Jarenlang werkte ik met veel plezier als operatieassistent. De onregelmatige diensten, het vele staan, en mijn ‘honger’ om te blijven leren motiveerden me om terug de schoolbanken in te duiken. Zo ben ik de financiële wereld ingerold. Ik was blij maar ik zat vanwege mijn gezin nog steeds in een spagaat tussen werk en privé. Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin wist ik dat er meer mogelijk was. Aandacht voor mijn gezin én voor mijn klanten. Klanten die ik echt kan ondersteunen en ontzorgen.

In 2017 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn eigen boekhoudkantoor, specifiek voor therapeuten en coaches in de zorg. 
Ik ontzorg mijn klanten met het doen van de boekhouding, opmaken van de jaarrekening, het doen van belastingaangiften het geven van ondernemersadviezen. Ook begeleid ik klanten bij het aanbrengen van borging op het gebied van zorgkwaliteit en ben ik gecertificeerd ISO 9001 kwaliteitsauditor voor de zorg. 

Door mijn achtergrond in de zorg én financiën te combineren met mijn laagdrempelige contact, merk ik dat klanten zich begrepen en minder onzeker voelen. Aan mij hoef je niet uit te leggen van een BIG-registratie is en wat de voordelen hiervan kunnen zijn! Je ervaart rust en ruimte waardoor je de focus kunt leggen bij de behandeling van je cliënt.

 

Heb je ondersteuning nodig bij het doen van je boekhouding, belastingaangifte of het aanbrengen van kwaliteitsborging?

Neem vandaag nog contact met mij op.

Ik ben er voor je.

6 + 3 =

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?