Zij gingen je voor

“Via kwam ik in contact met Loes. Ik kwam er niet uit met mijn administratie en Loes heeft mij geholpen. Toen heb ik besloten om Loes  mijn maandelijkse administratie te laten doen nadat zij alles op orde had gebracht. Dit scheelt me een hoop tijd! Het is prettig werken met Loes. Zodra ik een mail stuur met een vraag krijg ik snel antwoord, dit werkt erg prettig! Loes is een aanrader voor administratie en heeft verstand van zaken! “

Carola Huberts, zorgprofessional Suszorg

“Ik heb Loes begin dit jaar leren kennen via een collega van haar die het te druk had om mij te helpen. Direct door Loes gebeld en afspraken gemaakt. Ik namelijk geen kaas gegeten van de regelgeving, boekhouding en belasting. Loes heeft mij wegwijs gemaakt in een en ander, zoals met boekhoudprogramma, wetgeving en belastingregels. Loes heeft verstand van zaken, is adequaat en zeer vriendelijk.”

 Ell van erven, zorgprofessional 

“Toen ik in 2019 ben gestart als zzp’er ben ik in contact gekomen met Loes. Zij is mijn rechterhand in alles geworden, omdat ze goed op de hoogte is van alle wet en regelgeving en wijst mij op alles wat belangrijk is omtrent het ondernemerschap. Zij motiveert mij en steunt me in de beslissingen die ik neem en is heel prettig in de omgang. Dankjewel Loes voor je passievolle inzet!”

Geralda den Ouden, Coach beelddenken & trainer neurofeedback, verkoop van Permsal Magnesium
https://www.passievoorzorgdordrecht.nl

“Wat blij ben ik dat Loes op mijn pad is gekomen. Door haar heb ik, als kleine ZZP’er, na jarenlang zelf een beetje aanploeteren, eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik structuur en overzicht in mijn administratie heb gekregen. Loes werkt zeer accuraat, gedegen en kan op een warme aanhoudende manier mijn uitstelgedrag toch omzetten in actie. Dank je wel, Loes!”

 Jolanda Tijmstra, PRI® basistherapeut 
 www.mensenkunst.nl
 www.prionline.nl

“Fijne samenwerking met Loes zou ik vooral willen beschrijven als professioneel, laagdrempelig en persoonlijk. Loes is heel kundig in haar vak, en ze zorgt dat ik inzicht heb in mijn boekhouding. Los van de boekhouding denkt Loes mee in het proces van mijn bedrijf. “waar sta ik nu?, waar wil ik naar toe?, wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan ik dat aanpakken ? etc”. Ook nieuwe en relatief onbekende vraagstukken
zoals de inzet van een therapiehond in de zorg pakt ze met beide handen aan, ze verdiept zich hierin om vervolgens met een passend advies te komen. Daarnaast beschikt Loes over een breed netwerk waardoor ze mij ook kon doorverwijzen naar andere professionals die mij weer met andere  facetten van mijn bedrijfje geholpen hebben. Kortom, ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat Loes op mijn pas is gekomen en dat we deze fijne samenwerking hebben. Ik durf bijna wel te stellen, dat ik anders nog niet in deze fase van mijn bedrijf zou zitten.  Dankjewel Loes!”

Marloes Muskens, zorg en begeleiding met therapiehond 
 www.tomzorgt.nl 

“Toen ik in 2022 aan de slag ging als zelfstandige, was vrijwel alles nieuw voor mij. Via via kwam ik terecht bij een boekhouder die er een behoorlijk zooitje van maakte. Na enkele maanden wist ik dat ik op zoek moest naar een betrouwbaar(der) persoon die zorgvuldig om kon gaan met mijn financiële administratie.
Vanuit een familielid hoorde ik positieve verhalen over het werk van Loes. Het intakegesprek met Loes was prettig. Ze was eerlijk en duidelijk in wat ze voor mij kon betekenen. Binnen enkele weken was mijn boekhouding op orde en had Loes er de fouten van mijn eerdere boekhouder uit weten te ‘vissen’. Mijn boekhouding is momenteel overzichtelijk en gestructureerd.
Dankzij Loes’ werkwijze weet ik iedere maand weer waar ik aan toe ben, dit geeft rust, zodat ik mij volledig kan richten op mijn expertise; het werken in de zorg.”

Nienke Heijnen

“Onze stichting had advies nodig bij het opbouwen van kwaliteitssysteem dat voldoet aan de wet- en regelgeving. Wij kozen voor Loes omdat zij brede ervaring heeft en pragmatisch werkt. In korte tijd heeft Loes de vinger op de juiste plek gelegd en kundig advies gegeven. Ze is een echte vakvrouw met heldere, praktische en verfrissende ideeën op het gebied van kwaliteit van zorg. Ons kwaliteitssysteem is in rap tempo opgezet.”

Begrepen Klachten

“Geweldige boekhouder! Loes is deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Altijd op tijd en nauwkeurig. Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering. Ze luistert naar mijn vragen, denkt mee en geeft persoonlijk advies. Echt een topservice!”

Danielle Haastrecht, Holistisch therapeut/coach
www.essentievanjezelf.nl

“Mijn boekhoudster stopte met haar werkzaamheden, dus moest ik op zoek naar iemand anders. Ik heb van het begin dat ik ZZP-er werd gekozen om iemand anders de boekhouding te laten doen. Ik laat het liever aan iemand over aan een professional, dat ont-zorgt!
Ik denk dat ik je gevonden heb via je website, en het sprak me erg aan. Het aspect van ont-zorgen, en dat je ook veel over de zorg weet. En daarna hadden we een telefonisch gesprek en dat was erg prettig. Ik vind je heel professioneel, je bent een expert op het gebied, je geeft tips, adviezen die erg helpend zijn, denkt mee, bent betrokken. En je ont-zorgt dus echt, ik weet dat mijn administratie bij jou in goede handen is. Je denkt mee, je zegt ook waar het op staat. Ik kan je altijd vragen stellen als ik iets niet begrijp. Bijv, je gaf me advies ivm aankoop van auto, iets waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben.”

Dechenkata

“De vraag of je bij Loes terecht kan, misschien heeft zij nog een gaatje om je als klant aan te nemen” was het advies dat ik van een bevriende ‘concullega’ kreeg. Na een leuk eerste telefoongesprek bleek zij mij inderdaad nog toe te kunnen voegen aan haar klantenbestand. Nooit bij stilgestaan dat een boekhouder er ruimte voor moet hebben om je als klant aan te nemen, maar nu begrijp ik  het.  Want Loes gaat echt een verbintenis met je aan. Ze wil jou als ondernemer in de zorg echt helemaal leren kennen. Wat is je doelgroep, wat is je ‘USP’, wat zijn je dromen of wat zijn je zorgen?  Inmiddels ben ik dik een jaar verder. Mede door alle fantastische tips die ik kreeg kan ik nu zeggen dat ik een mooie onderneming heb als Autisme Expert en draai ik daarin vier volledige werkdagen. Al mijn administratie en drop ik met een fluitje van een cent bij Loes. Hierdoor kan ik dit deel echt loslaten en me focussen op mijn eigen bedrijf. Oh, en de focus die Loes voor mij aanbracht voor het stukje kwaliteitsborging (zorgkwaliteit) heeft zeker ook z’n vruchten afgeworpen.”

Margriet van Brummelen, autisme specialist, toegepast Psycholoog BSc
 www.assistcoaching.nl

“Vanaf mijn start als Zzper was ik van bewust dat ik goed ben in zorg leveren maar absoluut niet handig ben met administratieve zaken en wist dat ik iemand hiervoor moest zoeken. Een collega Zzp er had alleen maar positieve woorden over Loes te vertellen… na een persoonliike kennismaking wist ik het meteen. Lekker down to earth, wanneer nodig krijg uitleg in “Jip en jannneke “vertaling  van alle  mooi administratieve  woordjes.
Mijn administratie is altijd op orde . En loes houd alle nieuwe ontwikkelingen bij , wat ik probeer maar door de drukte niet bij kan houden. Dus zorgt loes dat ik op de hoogte ben en hierbij tips en advies krijgt.”

Roshena Cares 
A heart that Cares💜

“Ik was bezig met mijn vooronderzoek om een eigen thuiszorgorganisatie te starten. Op gegeven moment liep ik vast tijdens dit onderzoek op verschillende punten. Dat was voor mij het moment om met een aantal zorgondernemers waaronder jou te sparren om zo kennis op te kunnen doen. Ik koos voor jou omdat ik weet dat jij als boekhouder/Fiscaal Adviseur veel kennis en ervaring hebt in de zorg. Ik heb nu een beeld van wat me te wachten staat als het gaat om het financiële aspect, van de onderneming die ik straks ga starten.”

Zorg Saakie

“Belangrijkste was dat ik een goed gevoel bij je had, en nog steeds heb. Je neemt je vak serieus en wilt het goed doen. Daarnaast ben jij gespecialiseerd als boekhouder in de zorg en ik werk in de zorg. Je uitleg en aanpak is duidelijk, concreet en efficiënt. Je bent goed bereikbaar voor vragen. Zo nodig zoek je dingen goed uit. Daarnaast waardeer ik het heel erg dat je me coacht/ stimuleert en ondersteunt in mijn ondernemersvaardigheden. Ik ben echt heel blij met jou. Ik merk aan alles dat je een vakvrouw bent, die zich blijft ontwikkelen in haar vak.

Ik heb een goed lopend bedrijf, dat nog steeds aan het groeien is. Ik heb geen zorgen over de financiële of administratieve kant want ik weet dat het goed geregeld is en dat ik voor vragen een goede back-up heb”  

Ingrid Aangenendt – Chakora

www.chakora.nl

 

Download de gratis checklist voor een vliegende start met je zorgpraktijk

Gratis adviesgesprek: Speciaal voor coaches en therapeuten in de zorg

10x fiscale, financiële en kwaltiteits adviezen voor een soepel lopende zorgpraktijk

Heb je ondersteuning nodig bij het doen van je boekhouding, belastingaangifte of het aanbrengen van kwaliteitsborging?

Neem vandaag nog contact met mij op.

Ik ben er voor je.

2 + 1 =

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?